GRAFISCH ONTWERP

 

 

 

INFORMATIE

 

 

 

FOTOGRAFIE

 

 

 

CONTACT

 

 

 

RUIMTELIJK ONTWERP

Even voorstellen...

 

Mijn naam is Pat Belgers en in 1999 heb ik na mijn studie het bedrijf Trillend Huis opgericht. Trillend Huis werkt aan zeer uiteenlopende projecten op het gebied van vormgeving. Tijdens mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum in Utrecht leerde ik zowel het ambacht als het werken met de computer. Hoewel ook ik bijna alles met behulp van een computer maak, ben ik zeker niet vergeten hoe belangrijk en mooi handwerk is.

Later studeerde ik Theatervormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Na een succesvolle stage bij de VPRO werkte ik mee aan een groot aantal tv- en filmproducties. Ook werkte ik voor verschillende theaterproducties en heb ik de interieurs van enkele winkels en horecagelegenheden ontworpen. Sinds een aantal jaren ben ik ook actief als tentoonstellingsvormgever voor musea. Mijn ruimtelijke en grafische kwaliteiten worden gecombineerd in het tentoonstellingsontwerp.

 

Ik heb een discipline overschrijdende werkwijze die altijd creatief en praktisch tegelijk is. Verder heb ik een uitgebreid netwerk van uitvoerders waarmee ik al vele jaren samen werk. Bij Trillend Huis kunt u terecht voor werkelijk iedere vorm van vormgeving. Of het nu gaat om een boek of een beursstand, een huisstijl of een heel huis. Ruimtelijk of grafisch, ik geef het met plezier vorm.